Bilden är från året 1965. Titta på balkongen!

söndag 22 juli 2012

Det var en riktigt trevlig stämming med många besökare och många som tog sig tid att ta med sig bilder på missionshuset för att visa upp, att prata gamla minnen och att gå in och titta i stora salen. En del kom till och med två gånger samma dag och en del besökare som varit här under gårdagen, återkom idag.

 Det var många barn som gick på loppis, tillsammans med sina föräldrar, och de hade minst lika kul!

En trevlig söndagsutflykt!


 Bakom arrangemanget av loppisen ligger det en massa hårt arbete... Även om vi alla tycker att det var väldigt trevligt, är syftet att samla in pengar så att vi kan fortsäta att måla och renovera huset.








Många medlemmar, grannar och hjälpsamma personer har lagt ner mycket tid på arbetet med loppisen. Man har plockat upp saker ur kartonger, gjort skyltar...




...vi har tryckt upp vykort till försäljning så att man ska kunna få med sig ett fint minne hem av missionshuset.
Det har visats runt och berättats historier om missionshuset. Snälla Stina kom förbi med nybakade morotsmuffins, vilka vi fick sälja i cafeet, men som också tog snabbt slut då de var så goda!


En underbar loppishelg slutade som den började: med oroande väder. Vi har dock haft uppehåll under hela loppisen. Vi har haft massor med besökare, det har gjorts fynd, gamla minnen har berättats. Och sist, men inte minst, pengar har samlats in som kommer att hjälpa oss att fortsätta arbeta för att bevara vårt underbara missionshus. Tack allihopa!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar